SARANG

Asalamualaikum..
Hari ini aku blogging pakai telefon.. Nasib baik ada telefon..kalau tidak..memang aku tak update blog ini..cuma agak seksa..sebab menaip guna kekunci telefon..kalian boleh bayangkan kan?..

Orang kata kalau lama kita tinggalkan blog..blog akan bersawang sawang lah bersarang labah labah lah..semua haiwan semangat mendirikan kediaman dekat blog yang ditinggalkan..

Tapi aku tengok aku punya tak ada pun.. Mungkin haiwan haiwan dan unggas unggas tak jumpa blog aku..atau mereka tak berminat nak bina sarang sarang kat sini..

Selalu aku terbayangkan figura blog yang ditinggalkan dan bersawang sawang..kalau ada sesiapa yang pernah tengok gambar blog bersawang sila bagi aku link tau..aku nak tengok..

Memang tak ada ilham lah kalau blogging pakai telefon..jadi aku nak beransur..nanti kalau aku dah boleh blogging pakai komputer aku tulis lah tulisan berilham sikit..

Ok..aku gerak dulu..jangan tinggal solat..kalau tertinggal pergi qadha'..

1 ulasan:

A I N >.< berkata...

ayam!!!
susah nmpk ko online skunk
rindu kt ko lah
tacing x?

haha