BRAND NEW


pagi itu aku bosan....aku cuba aplikasikan ilmu yang aku baru belajar dua tiga hari lepas....
hasilnya seperti gambar gambar yang aku lampirkan di atas.....kau orang mesti bosan lihat facebook dengan warna yang sama 24jam bukan?....lagi lagi jenis yang tidur facebook makan facebook....dah macam software engineer facebook dah......tak ada facebook tak bermakna kehidupan.......

jadi apa kata beralih kepada warna warna yang lebih kreatif dan funky.....sesuai dengan arus kemodenan dan globalisasi sosial yang kian rancak menginjak ketandusan tamadun manusia.....zaman renaisance dah berlalu beratus ratus tahun yang lepas....kini gajet gajet yang sofistikasi menjadi lembaran baru dalam topik perbualan manusia sejagat di maple maple mahupun di luar pagar masjid........

jadi aku membuat keputusan untuk membuka institut kajian "menggubah paparan facebook anda dalam masa 3 minit".......bagi mereka yang berminat.....

yuran pendaftaran RM 2000   [tidak termasuk yuran fatiliti, yuran utiliti, yuran inventori, takaful, yuran perpustakaan, baju batik, baju korporat, jaket keselamatan bengkel, safety boot, tabung fakulti, duit jamuan akhir tahun, dan juga kad matrik pelajar,] ....

yuran bulanan RM 500....
makanan dan minuman tidak ditanggung
biasiswa disediakan untuk mereka yang layak....
kemudahan penginapan tak usah diharap......

seiring dengan fenomena "bukan senang nak belajar zaman sekarang"......aku cuma ikut prosedur nak masuk universiti zaman sekarang......yuran yuran di atas aku rasa berpatutan dan tidak perlu dikaji semula....sebab coraknya lebih kurang sama dengan institut institut pengajian yang lain......kalau ada bantahan sila kemukakan kertas kosong......kertas berisi mungkin akan hilang atau dilempar ke dalam tong sampah.......jadi senang cerita baik duduk diam dari membantah.......

PS: siapa yang dah tahu buat benda ini please jangan cakap aku ketinggalan zaman....malu la aku.... siapa tak tahu.....mari sini abang ajar....jangan lupa bawa sekali duit yuran.....

13 ulasan:

y3op berkata...

camne ko wat???...aku wat x menjadi pon....

y3op berkata...

boleh ke wat jdi camtu??...

beloglala~ berkata...

saya tak tahu:)
**toksah malu;)
hahahahha

~roslinda~ berkata...

hahah
mcm comel lak ayat last tuh
;)

rhazes mohamad berkata...

comel dan terrer kan?...haha

~roslinda~ berkata...

tak2..terror tidak~
comel saje~
jgn nak lebih2~
hahaha

rhazes mohamad berkata...

cis....bukan datang sekali dalam satu pakej ke?

~roslinda~ berkata...

eh2..sudah tentu tidak~
;)
dia kena step by step~
ahahaha
mcm ambik gmbr gak~tibe2 jek..haha

rhazes mohamad berkata...

tapi sebenarnya ia boleh terus ....macam budak PTS yang lompat darjah 5 terus.....
macam tak biasa pula....

~roslinda~ berkata...

erk~
saya budak PTS~
adakah anda merujuk kpd sy?
terasa plak~
haha
tak2..dlm kes ni..dy kena slow2..pndai2 je nk tmbh ayat terr0r..ish2...pntang

rhazes mohamad berkata...

alhamdulillah mesej tepat mengena pada yang dituju...

tak ada yang perlu dipantang lah....
ia sebenarnya boleh....

~roslinda~ berkata...

oklah~utk mnghormati tuan tnah~
yolah2..boleh la~

rhazes mohamad berkata...

bagus.....hahahhaha