Yeah...i am ok wit ma self





hurm...agak lame x upd8....
lpas bace blog syah jer (
http://shahezwan.blogspot.com)....
aku terasa teringin nak upd8....
dia da tulis rentetan xpdc mantap aku...
kalu nak bace....gie r blog dia...
hurm...aku da plan nak benti keje....
21 december...
aku pnat...
aku nak rehat kjap....
seminggu jer dapat rest....
result kuar 17 nie,,
cuak la jugak....
tapi aku tawakal jer....
klas start 28...
kali nie aku da besrah jer...
kalu diorg nak hold gaji aku silakan...
aku xtakut..
ade rezki dapat la...
kalu xde biar la...
aku dapat kolej...
best r...
xyah nak pk2 pasal umah sewa...
wat nyemak kapla jer...
lagi satu yg mjamin aku ialah....
mak baroqi....
haha...aku rase mak dia bley adjust
aku nyer kemasukkan...
kalo bley.
aku nak dok hostel sampai grad...
tamak sunggo....
yeah...aku org susah meh...
malas la sewa2...

huh...
aku rase aku nak naik gunung lagi la...
macam sangap semacam jer....
tapi kali nie...
aku nak lpak lame2...kat puncak...
ari tue lpak kjap jer..
xbest...


ok la...lenkali update...aku da xtau nak citer ape lagi sbnarnyer...
anyway thanks to remy...krana sponsor aku naik gunung...
thanks to everyone yg sedekahkan rokok kat aku time kat situ...
aku xsempat bli stok...huhu...tq ek...



4 ulasan:

aSma' Soleha berkata...

wawawah!! besnye.. ak pena ad expidisi nak panjat bukit.. malangnya di kaki bukit, ketua team ak cakap.. "sebenarnye kitorang tak sampai ati nak cancel.. tapi renger kita sakit lutut.. jadi takut ada apa-apa terjadi.. makanya sampai di sini saje.. kita jalan2 keliling". masa tu ak kecewa gile! huhuk.. itula 1st time last time ak manjat.. tu pun cuma sampai kaki bukit jek.. keh3.. anyway, moge result ko bgus2.. ak masuk sem baru 22hb ni.. malsnyee~

rHAzeS m0HamAd berkata...

huhu...xpe la...next time kalu ade rezki...kita gi sesame...
aku pon mcm nak pgi lagi...
huahuahua....
ape la ranger tue...bley plak kna sakit lutut time2 cenggitu...

aSma' Soleha berkata...

hak2.. nak wat camne.. takdir da menentukan.. mana la tau kalo jadi naik ak kene kajo ngan anejng utan ke.. takoot!!

rHAzeS m0HamAd berkata...

huhu...
jgn la di minak bnda yg bukan2...