berat dugaan ini...tapi kna rilek...
sbab aku sndiri yg main api...so that..bangun dan jgan mngeluh...
bwat muka xmalu...
sbb sumer org jatuh kot...tapi bukan di tarikh tempat dan waktu yg same..
tuhan da tulis seswatu utk aku...
kata kesal hanya membuatkan aku lagi down kot...
asma' kate..."ko jgn down sgt...nti setan pijak kpale...susah nak berfikir"...
aku up sket..up sket..up sket..up lagi...
hahaha...hope...aku terus up jer...
tapi mustahil la...human being kot...
nak terus maju jer?...alien ke ape?...
cume get ready lagi...lagi...dan lagi...dan terus get ready...
teringat dulu time kecik cili padi lagi...
xpnah terpiker pon boley sampai jadi cani...
so that any time jer kalu tuhan nak tarik balik...
ko xboley la reluctant..nak tanak kna r redha ok...

ok2...letih r citer ksedihan...
sampai bile x abis...
sbab life mmg mixture of sad and happy baby...
mixture pon ade byk jenis...byk path...difrent boiling point...
.that made it called LIFE...
bukak mata...jalan terus...kalu jatuh jgn tido...
sila bangun balik...kate ku kpade diri sendiri...
xtaw nak buat ape lagi...itu jer yg termampu...
lpas nie nak bina hidup baru...nak jadi terus maju...
ececece...poyo jer kot...

saat aku wat entry nie....mama tgah tido...
huh...rse bsalah jer....stiap kali aku nak gi klas...
mesti aku paw dwet bliau....hasilnyer....
aku xpnah pon tunjuk ape2 yg bley wat bliau bangga...
even neighbours2 slalu puji dia...anak2 sumer blaja tinggi2...
nanti snang la idop..ceit....
neighbous2...xpnah tau ape yg aku bwat kat uni...pandai2 jer diorg ckp camtu kat mama...
mama ameenkan je la...
baru bercadang nak beli jam tgan rolex couple utk mama ngan ayah....
tpi xkesampaian...sbab ape?...
haha...xnak citer...next sem la...
baru belikan...
sem nie...serius sengkek...tersepit...jatuh...kudung...buta...tuli...pekak...serba serbi istilah kekurangan boley mnginterpretasikan diri ini...
orang kate...klau stu pintu rezki tutup...
1o yg terbukak...
so en.radzi...jgn nangis2 yer..maybe aku tgah down...
tapi aku ade kawan la...
alhamdulillah...
aku xpnah jatuh tanpa bersokong...
ramai sokong aku...
even dgan ayat or brita gembira...janji manis....
cukup sgt utk memotivasikan diri ini memanipulasikan nasib....
trimas utk kalian yg setia...
aku xkan lupakan kalian jika aku masuk syurga...

hurm...pic atas tue...
birthday faruqi yg ke 21...
happy birthday baroq...
mase tue aku tgk transformer midnite kat jusco bukit tinggi...
best giler....aku xpnah tgk muvi sampai dua kali....
tapi kali nie....mmg menarik giler...aku tgk...
even dah seminggu kuar citer tue pon...
wayang masey pack lagi....
aku label citer transformer 2 nie mcm phenomena...
brape ringgit la agak nyer company carlsberg untung sbab sponsor wayang2 katt malaysia nie...
kadang aku terpiker gak....
aku bsubahat skali ke x?...syubhah kan...
aku mintak2 la x...sbb seriously....
aku minat tgk wayang...
mcm terase tgh kat oversea jer....
dgn skrin besar alam...huh...
dah x taw na tulis ape...kang mngarut lelebey plak...
sehingga bertemu lagi di entry yg lain...asalamualaikum...





rindu pada kmpp



4 ulasan:

أسمأ أحمد بهاري berkata...

dear kawan aku samapai mati.. walau ko jauh, ko tetap dalam ati aku.. terharu ak ada nama ak dalam entri ko ni.. huhu~ ak suke a entri ko ni.. ko citer cene ko jato, ko citer cene ko bangun.. cene ko wase tanggungjawab pd family, dr sndr n agama (psl sybhah tu ;p). respek wa sama lu, beb.. pepun, ak tau deep inside ko ada satu kekuatan yang bile2 jek ko leh kuarkan tok jadi org lebih baik dr skrg, bermotivasi n semangat semula.. huhu~ serius ak suke care ko naip skrg dr yang dulu2.. da tadek marah tapi appreciate idup ko wlw cene pun jalan ceritanya.. keep in touch, kawan

rHAzeS m0HamAd berkata...

huhu....tq asma'...sudi bagi kumin yg panjang lebar...keep in touch dear

wAn aLiaA mUrsyidA berkata...

beb.........
rndu kmpp jugakkkkkkkkkkk
uwaaaaaaaaaaaa

rHAzeS m0HamAd berkata...

kalo ko ade plan nak gi penang bgtau aku tau...kalu berdwet...aku maw join...