;-)

suda busan mlayari internet...singgah sebentar ke sini untuk merapu...actuly ade byk bnda nak di ceritakan...tapi mcm malas plak nak taip...sbb citer tuh panjang...dari kawan2...dari sanak sdare...dari alam sekitar...dari tanah...hingga ke langit...maybe aku bosan and ketandusan idea cane nak mulakan...arh...maybe aku dalam gelombang blur lagi....so that...xsalah aku malas nak citer...haha...;-)...hari ini aku sgt malas...kerana aku tido seharian...and lpas bangun aku tgk parent sudey balik dari mlake...anta adik aku ke m3x...sebut pasal m3x dia...aku teringat awal2 time dia masuk m3x dlu...haha...homesick...xpnnah dok jauh dri family...beasa r...eleyh...mlaka jer kot...dulu aku dok penang...ingat lagi...gi saner sorg2...naik bus...kerana aku malas nak suh bpak aku anta...time tuh..hubungan tidak berape baik dgn bliau....uncle2 pon xde yg mngoffer diri mau anta...so that...berbekalkan kudrat aku...and motivasi kak nor...spanjang jalan aku main msg ngan kak nor jer...kaknor ckap rilek lar...ko kan laki...xkan takut kot...haha...tq kak nor...aku bwat keras...selamber jer redah penang sorang cam rambo...biler aku ingat balik...haha...terasa bergaya di situ...mnyedari diri ini boley di arap dan berguna...kalu x utk org lain...utk diri sendiri pon da cukup kot...sampai saner...disambut ngan kekek...kalu xde kekek...sure aku da sesat...tq kekek...tpi recently hubungan aku ngan kekek cold jer...xtaw naper...maybe we just give each other room for growing up kot...bebalik ke first day kat m3x...ni kisah time taun pertama aku kat sane tau...lupe nak bgtau.........aku pon tido r bilik kekek...tido lambat kot time tuh...bangun pon lambat...kol 1230 kot...aku da glabah giler...nak gi register lagi...tu pon seb baik member kekek kejut...aku amek iron sape ntah...aku gosok baju...gosok suar...mandi sumer...ngam2 siap dalam kol 1300 kot...pas pkai2 baju tuh...aku teringat tie...xkan nak gi register x pkai tie...aku cari tie dlam bag...jumpa...tapi serius time tue aku xreti ikat tie...skola dulu mane ade pkai tie...bukan pngawas pon nak pkai tie kat skola...haha...sengal buih...xde sape plak time tuh...aku pon selamber keras gi jer makmal komp...reg kat situ...da la lambat giler...diorg da nak tutup kot tmpat tue...org lain reg kol8...aku samseng reg kol 1400....jumpa ngan org2 situ...lecturer tue sound...eh...apsal awak xpkai tie...aku ckap saye xdapat ape2 info suh pkai tie..kat buku panduan reg tue tulis suh berpakaian sopan jer...aku pon pkai r sesopan yang mungkin...seb baik dia okeyh...dia bukak tie dia bagi kat aku...suh aku pkai gi tgkap gambar...aku tgk xde budak lain pon kat situ...sumer da gi dewan kot...ade program...lpas settle reg tuh...lecturer tue suh aku gi dewan...tapi aku ckp kat dia...aku nak pegi angkat barang dulu...aku pon angkat barang...ltak kat bilik....siot...tingkat 4...letih giler...aku terus melepak kat dalam bilik tue...tanpa mnyertai ape2 aktivity orientasi yg bangang tuh...time tu r...knal dak2 m3x sumer...windu seyh same mreka...
uwh pnat argh...stop dulu...

haha...next entry kang aku citer first day second year aku kat saner....lagi banyak bnda bangang....


5 ulasan:

أسمأ أحمد بهاري berkata...

bapak slumber ko.. tapi cool gak lect bagi tie die kat ko.. heheheheh~

rHAzeS m0HamAd berkata...

haha...time tue mane matang lagi...17 tahun lagi kot...huhu...

rHAzeS m0HamAd berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
meet uncle meen berkata...

gle 1st day da otai kot..tgok aku..nerd jek dluu..haha

rHAzeS m0HamAd berkata...

haha..aku pon ners gak dulu....lpas knal kaw...aku jadi rusak...haha