entry yg x bersebab...

hue~
haha....uitm cuti..
cuti sem awal...
baru bbrp minggu bukak sem kot...
da kna tutup...
sbb pnyebaran yg beleluasa virus influenza A..h1n1...
selsema babi...khinzir...or wateva u call it...
tapi aku cuti...haha...

selamat kembali kepada katil...
selamat kembali kepada stay up 4 no reason...
selamat kembali kepada kenikmatan embun di waktu dinihari...

haha...
itu antara agenda yg akan aku lanjutkan di musim cuti mngejut ini...
huh... antara yg berlaku recently...

aku tgk ayah byk giler berubah...
huh...pelik...
dulu time beliau dapat hp baru...k770..
haha...dia kata nak isi dgn mp3 alquran...
haha...skrg...memory card dia da penuh ngan...
lagu2 60an-90an...
aku siap da reserve satu folder dalam desktop aku...
utk lagu2 beliau...
selain itu...beliau juga sanggup membeli dvd-rw utk dimuatkan lagu2 kegemaran beliau...
utk didengar didalam kereta...
selain itu beliau juga sudah pandai merembat ear-plug aku utk mndgar lagu dalam hp bliau...
bliau kate ear-plug lagi syok...terus masuk ke dalam telinga...xdgar psekitaran...
long long time ago...beliau pnah mara aku...
gara2 aku x dgar beliau panggil sbb tgh sumbat earplug...
and da most important...
beliau cukup anti bile aku pasang lagu2 yang bukan2...
beliau kata lagu nie melalaikan...
but NOW?...
selain itu...beliau sudah pandai utk tidak memotong rambut botak..
previosly rambut beliau selalu beliau botakkan jer...
skrg beliau telah mnyimpan rambut atas dan tepi jer yg di trim...
selain itu beliau sudah pandai balik lewat malam untill sometime mama bising giler kat beliau...
haha...rilek la mama...ayah pon nak rase muda kot...
selain itu dia sudah pandai memakai perfume2 yg pelik...
selain itu...blablablabla...banyak la...
ayah da berubah la senang citer....

persoalan nyer...adekah aku yg mempengaruhi ayah?...
or ayah sudah bosan dgn previous lifestyle dia...
or ayah ade simpan sesuatu yg kitorg x tau...
or ape2 je la....
yang penting dia happy...

"robbighfirli zunubi waliwalidaiya warhamhuma kama robbayani soghiro"...
(keybord aku xde jawi...haha...rumi pon ok wat...)

huhu..
da xtaw nak merapu ape...
aha...lupa...
nak cakap kat
JANNATUL FAIRUZ BTE JESNI..
(..saya ingat lagi fullname awak ;-D..)
haha...credit to you..
thanks sanggup bace blog nieh tgh2 malam buta
sambil me' YM..
sambil gelak2
sambil ape ntah lagi...
haha...xksah la janna...janji awak happy...

ok chow...asalamualaikum...

1 ulasan:

~roslinda~ berkata...

cettt
cuti!huh