run_._._._._.

huh...maghrib yg tegang...
emosi membararabaterkial...
xtaw la...
maybe busan aku kaw hantar balik...
so that...aku ambil...
serius xnk berdalih...
sebab aku taw..diorg tau...sume tau...
ape yg kaw buat sume akan ok...
perit lah...
ko nak rase skit?...
try la...
first step...cari pasal...
pastu bwat bodo plak...
pastu serius kalu xde feedback...
sure lpas tue ade yg tetibe mnangis xde sbab...
nangis ke?...
xyah la...da lambat kot...
keretapi da nak gerak da nie...
ko tggu ape?...
naik la...
terus...terus...terus...terus
kalu diorg tanye ma robbuka?...
jawab la ikut ape yg ko blaja...
tapi ko sure ke boleyh jawab nie?...
sbb jari nie...xpnah benti taw...
kalu tido pun...ade lah destinasi yg dia pergi...
xpnat ke???...
pergh....dia mmg fit...
xsia2 aku latih dia dari dulu...
ape bnda ko ckp nie?...
ko ingat ckap cam nie power la?...
haha...ade yg nak kagum?...
or ade yg tanye?...
sape?...mesti makcik pmintak sedekah yg ko cam dia
tapi dia x cam ko....
or dak2 sendiket yg berpleseran kat butterworth...
sudah la...berbaliklah kepada reality...
penat kan pesong2...belit2...last orang awam...
alihkan tetikus ke butang pangkah...
haha...sila lah...biar bnda nie jadi bad poetic tragedy ever....
maafkan aku pncinta seni...
bukan salah aku nak pekakkan telinga...
sambil biarkan tangan kirikanan aku buat bnda lain...
sekali lagi adrenalin terpacu...
aku teruskan jugak...walaupun spasmodically aku rehat sejenak...
walau kosong...aku akan tambah jadi satu dua atau 3...
korang mesti nak ikut jejak aku kan...hahaha...
ayat tue serius wat aku nangis...tapi gusi aku xpernah kering...
ade yg nak dengki ke?...
shit la...
pergi r main jejauh...nyessal aku knal kau...
i rather go to hell than shake ur hand and wish u well...
maybe perlukan sedikit mase utk satu jalan yg xde org...
bile tue?...for sure 2,3,4,5 alif. mim...
obvios kan...aku mintak maaf...
sbb aku sadis tandus dan unstable...
tapi aku da try nangis...huhu...
maybe la sebab dia ckap camnii...

JaNnaJeSni (10/08/2009 17:46:32): sbb laki akan ngis bnde yg dorg syg or ade ksah tsndiri....

huhu...aku pgang..ko nak pgang ke xnak tu ko punyasuka...
aku x kacaw...dia x kacaw...xde sape kacaw...
ok babai baby...letih penat utk tyerus acah2 senyum...




2 ulasan:

^inas^ berkata...

ni luahan rasa yg complete nih hehhe.

saje singgah :)
have a nice day!

rHAzeS m0HamAd berkata...

thanks inas!..
eh...jemput lah singgah...
tambah2 nasi tue...
lauk pun banyak lagi nie...