semalam....

cik ayuni :"buat balik soalan paper ini....i dont want any uncertainty...saya tak nak ada salah pun...due date jumaat depan..."

aku:"kalau ada salah jugak macam mana??"

cik ayuni : "awak nak ke tak nak peluang nie??..."

aku:"saya cuba terbaik...tapi saya tak janjikan hasil yang macam cik nak..."

cik ayuni:"awak try dulu"

aku: "terima kasih cik ayuni!!...."
 
moral: 
 
-double check jadual exam anda jangan sampai tersalah tarikh....
-cari lecturer yang sporting...
-jangan give up, usaha yang kecil kadang mendatangkan hasil yang besar...
-dont be late...dont be early..be on time...

6 ulasan:

beloglala~ berkata...

tidak mengapa..
sila cube lagi
*memberi semangat
haha~

cucutokjanggut berkata...

salam..
radzi, nak ty..adakah cik yuni diatas tu lecturer yg grad dr jepun?

rhazes mohamad berkata...

yah...cik ayuni...memang baru mula mengajar...

cik norayuni bte che zakaria...
orang kelantan kot....
kenal ke??...

rhazes mohamad berkata...

aah...dia ada master ngan degree dari jepon....umur 25 kot....muda lagi....tapi power la...muda2 lagi dah mantap....

cucutokjanggut berkata...

oooo...kirimkan salam aku kat cik ayuni tu. cakap dari hafizah yamaguchi..

rhazes mohamad berkata...

insyaallah..