YANG MACAM BANGANG

assalamualaikum....

pernah blogwalking?....mesti pernah kan.....pernah nampak situasi macam dalam gambar ni?.....jadi apa korang rasa?.....kalau aku....aku rasa benda nie macam bangang......tak tahu lah kalau dengan buat macam nie boleh buat orang rasa happy......tapi aku rasa kalau tak buat pun tak rugi apa apa kan?.....lagi pun nampak menjengkelkan.....


dari blog hilang punca

dari ohtidak.com



untuk yang pernah blogwalking dekat blog blog stylo dan popular....korang mesti pernah perasan style batak macam nie kan?....dekat ruangan komen diorang....

bagi aku...aku rasa style nie muncul bila pelaku tersebut didorong rasa ingin menumpang popular pemilik blog tersebut....

secara jujur.....aku tengok pun naik menyampah....bila jadi pengkomen pertama mesti ada nak letak 1st...kadang berlarutan sampai 10th pun ada.....

oh come on la....jangan batak sangat weh.....bukan dapat hadiah apa apa pun jadi first....nampak bangang....

jadi pada yang terasa lepas nie jangan buat lagi....hahaha...kalau nak cari publisiti pun guna la cara lain....cara macam nie sebenarnya nampak hina....kelam kabut...dan tak semenggah....

yang nak buat tue fikir la dua kali....jadi kepada yang masih bergelumang dengan perbuatan tak berfaedah nie sila berhenti.....sebab perbuatan nie macam [you-know-what]



PS :
jangan buat macam tu kat sini....aku lempang kang....



4 ulasan:

Kay berkata...

FIRST!!!
PERTAMA!!!
WAHID!!!
1SSSSSTTTTT!!!

wakakaka
meh la lempang gue...

rhazes mohamad berkata...

cilaka kay....

nak kena tendang ke...

lu mesti dah pernah terjebak dengan perangai cilaka ni kan...damn

cik ena merduwaty berkata...

mmg anoyying!!..
huhu..

rhazes mohamad berkata...

memang memang memang....