entry pertama utk 2009

firstly...
ain aku malas nak jwb tag kaw...
byk la...

kejam kan...
hahaha....aku da r pakai lappy org ngan bodband org
xnak la wat cam sendiri ponyer...

huhu
mmg sgt lame kan aku x upd8 pape...
komp still breakdown ...
aku da malas la nak active mngonline skrg nie...
jarang2 jer...
kalu aku rase boring cam skrg nie...
aku wat la....


hurm...
sem nie mmg sem killer aku la...
after repeat 2 paper...

jadual aku mcm shit....

ari senin....start 0830 break 1210 masuk balik 1410 habes klas 1800
ari slase.....start 1030 break 1210 masuk balik 1410 habes klas 1800
ari rabu.....start 0830 break 1210 masuk koko 1730 habes klas 1900
ari khamis...start 0830 break 1210 masuk balik 1410 habes klas 1800
ari jumaat...satu kelas 1030 habis 1230

shit x??....

aku nyesal repeat da nie...
sem nie aku nak wat btool2...

aku amek koko track and field...
haha...
back to the future...
aku nak try balik 4x400 yg pnah aku wat time form2 dlu....
kali nie agak x pressure dada aku...
sebab recently aku kerap jogging kalu klas aku start kol 1030...(tu pon kalu bangun awal la...)


mmg memula aku sgt berhajat nak amek recreation...
mane la tau dapat naik gunung lagi free ke...
haha...

tapi nak wat caner...
jadual recreation tue bertindih ngan kelas thermo aku ari khamis...
kna la drop...
ikut bad masuk track n field...

coach xnak cam haram jadah plak...
ntah la...
mostly lecturer kat sini mesti pshyco budak mase first perjumpaan kot...
lec. thermo lab aku pon cenggitu...
memula agak kerek la...
tapi ok gak r lepas wat experimen ngan dia tadi...


sem nie ade 9 subjek....
cam dak pmr kot...
nak nangis aku tgk jadual...
rase nak drop pon ade...
tapi aku xnak bwang mase...
sebab aku rase aku boley kot...

yah aku mesi la kna yakin boley....

ok...
lenkali kalu boring aku update

2 ulasan:

ms ainhjmisnan berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
ms ainhjmisnan berkata...

yes!agak kejam..
but..xpe la.
owh schedule anda agak shit la..
tp,utk ayam yg b'semangat..
not a big deal i think..
huhu
btw.good luck!
eh suda usha blog aq??
mari wujudkn api2 gumbira!!
weeeee
~*(^_^)*~