DEBATE


gua adalah debater di zaman sekolah dulu....jadi gua tak sangka skill gua masih tajam lagi....tapi dulu ....waktu gua berdebat kat sekolah.....gua di temani oleh 3 orang rakan.....tapi gua dan teman teman confirm gagal dan tewas....kehkehkeh.....tapi itu dulu.....sekarang ini....


gua nak cari dua orang lagi rakan untuk jadi rakan menemani perdebatan dengan pasukan pro-israel ni.....gua memang tak ada point sangat nak paku diorang.....

diorang ada jer jawapan yang tak logik yang buat gua tak boleh nak bidas.....page yang gua join tue page "i do hate israel".....tapi kenapa bila gua buat kenyataan gua sorang sorang kena paku balik??.....mana fan yang lain.....setakat tekan like je ke??....cis!!....

usya sekali brader isi isi dalam semua.....macam mana boleh ada israel join sekali page tue??.....siap paku memaku lagi.....ada pula yang join sekadar nak cakap israel fuck....

itu semua orang tahu.....tak payah la nak ulang banyak kali.....dah lemau dah.....objektif gua adalah nak buat mereka nie sampai tak boleh cakap yang mereka tak bersalah....ini tidak.....sikit sikit fuck.....cis!!.....

koman sangat pemikiran......ada yang rajin tue tambah tanda seru banyak banyak sambil capslock.....padahal sama jer.......ah!...gua malas nak komen hal itu......

lu orang tengok printscreen gua sedang berjuang memaku secara professional.......lagi satu gua tak anjurkan fuck fuck kalau nak berdiskusi secara berhikmah.......gua malas kang setan ikut join gua discuss pulak kan......dasar setan.....pergi toilet pun nak follow.......

original copy print screen nie ada dekat page i do hate israel.....kadang lambat sikit diorang respon.......kalau ada yang respon pun jenis style bagi link youtube untuk video IDF......video IDF pulak....israel punya stok......sebab tu gua terasa dipaku  payung sorang sorang......

lu orang tolong la yer.....gua tandus point buat masa nie.....bukan masa nie jer....actually gua tak reti nak ungkit sejarah kekejaman diorang sebab gua tak master habis lagi......owh....BI gua macam haram.....broken like hell.....lu orang yang terrer BI lagi dialu alukan untuk join team gua.......dapat medal dengan sijil......ada hamper sekali....boleh tong tong nanti.......

PS: 
sorry gua guna bahasa pasar.....sebab gua letih nak bergurindam....
lagipun bahasa macam nie tulus dari hati gua....haha....

7 ulasan:

Asma' Ahmad berkata...

bgus la ko ni.. betul ak ckp ni.. ak bab debat2 ni terus blur.. huhu~

rhazes mohamad berkata...

haha...kalau dekat fb boleh la....kalau face to face kadang aku kelu gak...tiba tiba blank....hilang point...haha

~roslinda~ berkata...

wahhhh!debater arhhhhh~
pt0t arh ayat hebat jekkkkk dlm sume entry~
:)

sy x terr0r bi,sy sokong awk je dr blkang!heee

rhazes mohamad berkata...

cis....dari belakang jer?....dari segi kewangan....jamuan jamuan makan tak ada?....

~roslinda~ berkata...

hahahaha
sy dah sedia ni jamuan kt umah...meh la dtg :)

azian azman berkata...

x yah la men debat2...
da trg2 kat quran da tulis israel ni x betul..

kang makin berdebat makin jadi lain..

last2 end up bermusuhan sesame sndr...
lebey baik berdoa sajek utk owg gaza..
doa la senjata kite skang ni..

ok...2 pndgn aku sajek..

rhazes mohamad berkata...

erm...

itu lah....bunyi macam sia sia kan...

tapi aku rasa orang yang aku tengah balas komen nie bukan orang israel...

aku rasa dia turki tapi Pro-Israel....

nama pun ruslan kan....