UPDATE SEPAM : AHAD LEPAS PUNYA HAL


Salam.

gua ada reunion tadi, tapi tak macam yang gua jangkakan. gua ingat reunion macam stylo lah. ada makcik makcik dan pakcik pakcik bawa family muka dah tua, sebab reunion nie dirancang untuk semua batch. jadi gua jangka ada supersenior yang kaw kaw super datang. gua nak tengok juga produk sekolah gua yang paling berjaya memandu kereta apa?.

tapi gua rasa belum masanya barangkali untuk semua alumni turun. so gua rasa reunion nie macam mini reunion lah. tak adalah grand mana. tapi gua datang lah juga jumpa makcik kantin cikgu cikgu dan ustaz ustaz member member semua.

gua agak segan sebab macam semua dah berjaya kaw kaw gua macam masih tercampak terumbang ambing. tapi gua letak tepi dulu perasaan sedemikian. OK lets talk about something else.

i never wonder jijan will read this, know what jijan came to my house this morning, and we have a lil bit chit chat about this and that. and ironically jijan is on the people who i shy to meet list. but he merely came to my home and i dont have any escape to excusing my self.  i treat jijan as usually i did. haha. thanks jijan.

and after all, today i just keep on predicting whats gonna  happened next. the thing that slip from my grip. and know what, last night during my shift. there is a kakak came from nowhere. i just asked her to fill the evaluation form provided for each staff. the form is objectively to study the performance of customer servicing.

and all of sudden she kinda interrogating me, and i just answer her question in general manners. i just dont want her to know the every inch detail about me, because it'll went out unprofessionally. but the point is. she is some-kind knowing every single detail about me. the point that she pop out with, accurately describe my very current condition. and hell yeah!.. i am totally psycho-ed. and she just freak me out.

i suspect she had this ability called "kasyaf", its mean that the superstitious ability such as mind reading and bla bla bla..you name it. i bet you guys good at this superstitious thang.

for the record :

entry nie tak siap.
kat dalam draft tadi.
gua malas nak siapkan.
ini entry ahad lepas. gua malas nak re-arrange dzorof makkan [google] dan dzorof dzaman [google] untuk entry nie. lu orang pandai pandai la sesuaikan latar masa dia balik

4 ulasan:

As Ahmad berkata...

pergh. dah tu ko respon pe kat kakak tu? erk! serius ak harap ak takkan jumpe org yg tau segala hal ak seumur hidup just by looking at my face. musnahlah segala apa yg ak simpan dlm hati. oh!

rhazes mohamad berkata...

aku cuma cakap aku tak mahu komplekskan hidup yang dah sedia kompleks..

she talk alot..cakap pasal sincerity that i currently got an issue with...dan macam macam benda lagi... and it makes my bulu roma meremang for god sake...seriusly psiko

nabilah saraf berkata...

mano gambo nyo ehhh!

rhazes mohamad berkata...

haha...aku tak snap banyak la...itu je yang ada